Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Elektrikli kilitler, canlılık kesintisinden sonra üstelik kapıyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı bozulma korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları bâtınin idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine ilgilı olarak değsorunmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda değkonumektedir.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir alternatif sunar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da tütünı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın simultane, yanmayan tarafa essah açılabilecek bir münhalluktan sıcak gaz lambası ve yalım intikalini engelleme kabiliyetidir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Bu nedenle, satın ahiz hükümı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. Antrparantez aksesuarların yangın kapısı kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen diğer faktörler arasında servis ve bakım maliyetleri mekân tuzakır. Yangın merdiveni sistemi tekdüze olarak hizmet ve kontrollerin binalması gereken bir donanımdır.

Report this wiki page